Personal på Willy:s sökes
Någon som kan inse följande:
Hur gammalt något anses vara är relativt mot hur lång hållbarhet det har. Jag och mina snart 20 år är ganska ungt med tanke på att jag kommer (bör) leva i cirka 60 år till. En dagslända, å andra sidan, är vid pensionsålder efter bara 20 timmar.
Så, det var inte så svårt, eller hur?
Nu tycker jag att alla som lyckats begripa denna kunskap kan komma och ansöka om en heltidstjänst på Willy:s som förklarare för kunder att kött inte är gammalt om det packeterades för tre dagar sedan och går ut om en vecka.
Kommentarer
Postat av: Tatsumaki-ted
You know it!
vid 42års ålder, startar vi vår egen willysbutik,
som ska vara belägen precis bredvid
unser vingård in ALSACE! (lö france)
bloggen lever än
det är inte enbart tisen som besöker birdseyeview
HUUGA:D
Postat av: Kewin Erichsen
haha det glädjer mig Ted =)
ja lätt! så slipper vi göra olivoljan själv!
Trackback