Borta vid Verdens Ende
Då hände det igen. Helt plötsligt kom det inga inlägg längre. Denna gång tar jag på mig skulden själv eftersom att det var jag, och inte hettan, som glömde att säga till er ivriga läsare att jag skulle åka till Danmark med Maggi en vecka. Men nu är jag tillbaks!
Och för er som mot förmodan inte vet att halva min släkt är dansk så vet ni det nu. Väldigt komplicerade relationer (som bland annat inkluderar en riktig farmor, en styvfarmor och en biologisk farmor samt en systerson på Island som är äldre än mig själv) som hade tagit för långt tid att förklara här, men ni som är nyfikna kan ringa mig och bestämma tid och pub och där bjuda mig på två, tre öl så ska jag berätta allt!
I vilket fall som helst så bodde vi i min farbrors sommarstuga strax utanför Sønderborg (nära den tyska gränsen) och hade det mysigt, trots regnet. Vi besökte även Flensburg i Tyskland där vi handlade öl och sprit och jag träffade även min biologiska farmor för allra första gången (som sagt, komplicerade realtioner). Ja, en kortkortkort version av äventyret, men mitt huvud värker och återberättande är inte min starka sida..
På återseende gott folk, fred ut!
Appropå
Och nu när Willy:s ändå smugit sig in i bloggen igen så kan jag passa på att konstatera att en människa kan vara så dum att den faktiskt försöker panta en kycklingfondflaska. Helt normalt. När sedan kommentaren men den hade ju en streckkod följer så är det bara att dra ett väldigt, väldigt djupt andetag.
Personal på Willy:s sökes
Någon som kan inse följande:
Hur gammalt något anses vara är relativt mot hur lång hållbarhet det har. Jag och mina snart 20 år är ganska ungt med tanke på att jag kommer (bör) leva i cirka 60 år till. En dagslända, å andra sidan, är vid pensionsålder efter bara 20 timmar.
Så, det var inte så svårt, eller hur?
Nu tycker jag att alla som lyckats begripa denna kunskap kan komma och ansöka om en heltidstjänst på Willy:s som förklarare för kunder att kött inte är gammalt om det packeterades för tre dagar sedan och går ut om en vecka.